Besøg vores petshop butikker i Bramming og Brørup

I både Bramming og Brørup rådgiver vores veluddannede personale om foder, plejemidler og tilbehør til din hund, kat og øvrige smådyr.

Foder


For at sikre dit kæledyrs trivsel, er det vigtigt at foderet er af en god kvalitet og indeholder alle de nødvendige vitaminer og næringsstoffer, som dyret har brug for i de forskellige stadier af livet.
Vi forhandler kvalitetsfoder fra mærkerne Specific og Hills.

Specific:
Specific er et kvalitetsfoder og fås i mange varianter, så det passer til alle racer, aldre og ernæringsmæssige behov.
Specific har et højt indhold af fiskeolie, som er med til at styrke immunforsvares, hjernens og synets udvikling og nyrefunktionen. Derudover er det høje indhold af fiskeolie med til at styrke din hunds eller kats led. Fiskeolie indeholder et højt indhold af omega 3, som er med til at gøre din hunds og kats pels blank og flot.

Specific arbejder med leverandører, der garanterer for kvalitet og bæredygtighed ved at være medlemmer af anerkendte fiskeriorganisationer som MCS og IFFO RS.

Når du køber Specific foder så er du med til at støtte bæredygtighed og gode formål, idet de donerer 5 % af deres overskud til gode formål.

Hills:
Hills bygger på en god kvalitet af råvarer og en ernæringsmæssig filosofi om at videnskab er vejen frem, når det handler om at give din hund eller kat den bedst mulige pleje.

Deres Vet Essentials serie har en tandrensende foderpilleteknologi, som fungerer som en tandbørste og hjælper med at mindske plak og tandsten, giver rene tænder og frisk ånde.

For at sikre dit kæledyrs trivsel, er det vigtigt at foderet er af en god kvalitet og indeholder alle de nødvendige vitaminer og næringsstoffer, som dyret har brug for i de forskellige stadier af livet.
Vi forhandler kvalitetsfoder fra mærkerne Specific og Hills.

Loppe-/flåtmidler


Bredt udvalg af loppe-/flåtmidler

Vi forhandler loppe- og flåtmidler Bravecto, Seresto og Credelio.

Disse loppe- og flåtmidler er på recept, hvilket betyder, at der pålægges til receptgebyr i forbindelse med køb af disse produkter.  

Tilbehør og plejemidler


Tilbehør og plejemidler til hund og kat

I vores petshop findes ergonimiske seler i flere forsellige størrelser og prisklasser. Vi har plejeartikler til både hund og kat, fx. kattemalt, shampoo, børster/katte, tandrensende tyggeben mm. 
Legetøj har vi selvfølgelig et stort udvalg af, især aktivitetslegetøj, da det er et vigtigt element i aktivering af unge og meget aktive hunde. 

Graverede hunde-/kattetegn


På vores klinik i Bramming laver vi graverede hunde- og kattetegn.
Det er lovpligtigt, at en hund bærer hundetegn hvorpå besidders navn og adresse er skrevet.
Vores hundetegn bliver lavet med en dyb og holdbar gravering.
Det er muligt at bestille tegnene på begge vores klinikker.