Kvæg


Vi hos Dyrlægerne Univet ønsker at sætte dig og din besætning i centrum og skabe et trygt og effektivt arbejdsrum. Et målbart samarbejde, Hvor Jeres unikke behov bliver omdrejningspunktet, hvor pris og kvalitet hænger sammen, og hvor der ikke kommer nogen uventede overraskelser.

Ugebesøg, opsamling af kliniske registreringer og efterfølgende databehandling danner basis for en målrettet indsats, hvor dokumentation for rådgivningsindsats synliggøres.

Netværket i praksis med andre dyrlæger sikrer de bedst tænkelige arbejdsvilkår og udviklingsmuligheder for vores kvægdyrlæger. Tæt samarbejde og sparring på tværs af besætningerne sikrer at information fra møder og kurser kommer alle dyrlæger i praksis til gode.

Vi arbejder med produktionsrådgivning og second opinion, samtidig deltager vi løbende med faglige artikler i landbrugsmedierne og undervisning for mælkeproducenter.

Vi arbejder indgående med rådgivning indenfor yversundhed, hvor forebyggelse baseret på sundhedsøkonomiske beregninger indgår. Vi gennemgår rutiner og management indenfor yversundhed i besætningen og i samarbejde med jer, udarbejdes en handlingsplan med opfølgning på definerede målepunkter.

 

Kontakt Univet

+45 70 20 21 41