Vi håndplukker det bedste

dyrefoder til dit kæledyr

Hos Dyrlægerne Univet er personalet uddannet i at rådgive om korrekt fodring og anvendelse af diæter i forbindelse med behandling af en sygdom. Kig ind når du har brug for et godt råd

Vi bestræber vi os på at finde det bedst egnede foder til jeres kæledyr. Derfor har vi håndplukket de bedste produkter fra Specific og Royal Canin, så vi altid kan finde det rigtige foder, hvad enten dit kæledyr har behov et kvalitetsfoder i hverdagen eller en diæt i forbindelse med sygdom.

SPECIFIC serien


SPECIFIC™-serien til hund og kat er udviklet i samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter ud fra den sidste nye viden om kæledyrs sundhed og ernæringsbehov.

SPECIFIC™-serien adskiller sig fra øvrige produkter på markedet med ekspertise i fedtsyrer fra fiskeolie. Takket være mange års erfaring ved Specific præcis, hvordan de følsomme fiskeolier skal håndteres og tilberedes for at bevare deres positive effekt: 

  • En sund hud og skinnende pels
  • Et velfungerende immunforsvar
  • Raske og smidige led
  • Sund udvikling af hjerne og synsevne hos hvalpe
  • En sund nyrefunktion.

Hver eneste pose og foliebakke med SPECIFIC™-foder indeholder netop de næringsstoffer, dit kæledyr har brug for. Der er ikke tilsat kunstige farve- eller smagsstoffer. Foderet fremstilles i Skandinavien af primært europæiske råvarer, og der behøves kun en lille mængde foder hver dag, så mængden af afføring også bliver mindre. Produkterne er med til at sikre, at den ideelle legemsvægt opretholdes, og standardiserede opskrifter sikrer samme høje kvalitet og næringsværdi hver gang!

SPECIFIC™-foderets smag og lugt er godkendt af Specifics "smagstest-dyrepaneler" for at sikre en god og velsmagende oplevelse for dit kæledyr. Hvis din hund eller kat ikke bryder sig om et bestemt produkts smag, hjælper vi dig med at finde et andet SPECIFIC™-produkt. Hjælper det ikke, får du pengene tilbage.

Hills


hundefoder, kattefoder, kattemad, dyrlæge, univet