hundefoder, kattefoder, kattemad, dyrlæge, univet
hundefoder, kattefoder, dyrlæge, specific, royal canin, specialdiæt,

Foder hos dyrlægerne Univet

Hos Dyrlægerne Univet bestræber vi os meget på at finde det bedst egnede foder til jeres kæledyr. Derfor har vi håndplukket de bedste produkter fra Specific og Royal Canin, så vi altid kan finde det rigtige foder, hvad enten dit kæledyr har behov et kvalitetsfoder i hverdagen eller en diæt i forbindelse med sygdom.

 

Personalet hos os, er uddannet i rådgivning om korrekt fodring og anvendelse af diæter i forbindelse med behandling af en sygdom. Derfor har I brug for et godt råd, så kom ind til os, og lad os få talt omkring dette.

 

Vi yder selvfølgelig også den service, at bestille foder fra andre firmaer hjem, hvis dette ønskes.

 

SPECIFIC™-serien:

 

Specific producerer foder til hund og kat. SPECIFIC™-serien er udviklet i tæt samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter ud fra den sidste nye viden om kæledyrs sundhed og ernæringsbehov.

EKSPERTER I SUNDE FISKEOLIER

En af de ting, der skiller SPECIFIC™-serien ud fra de øvrige produkter på markedet, er Specifics tradition for og ekspertise med fedtsyrer fra fiskeolie. Takket være mange års erfaring ved Specific præcis, hvordan de følsomme fiskeolier skal håndteres og tilberedes for at bevare deres positive effekt: 

  • En sund hud og skinnende pels
  • Et velfungerende immunforsvar
  • Raske og smidige led
  • Sund udvikling af hjerne og synsevne hos hvalpe
  • En sund nyrefunktion.

DEN UNIKKE SPECIFIC™-OPSKRIFT

Hver eneste pose og foliebakke med SPECIFIC™-foder indeholder netop de næringsstoffer, dit kæledyr har brug for. Der er ikke tilsat kunstige farve- eller smagsstoffer. Foderet fremstilles i Skandinavien af primært europæiske råvarer, og der behøves kun en lille mængde foder hver dag, så mængden af afføring også bliver mindre. Produkterne er med til at sikre, at den ideelle legemsvægt opretholdes, og standardiserede opskrifter sikrer samme høje kvalitet og næringsværdi hver gang!

SMAGSGARANTI

SPECIFIC™-foderets smag og lugt er godkendt af Specifics "smagstest-dyrepaneler" for at sikre en god og velsmagende oplevelse for dit kæledyr. Hvis din hund eller kat ikke bryder sig om et bestemt produkts smag, hjælper vi dig med at finde et andet SPECIFIC™-produkt. Hjælper det ikke, får du pengene tilbage. 

 specific-diets.dk

Royal Canin

 

Hos Royal Canin fremstiller vi den mest præcise og effektive ernæring til hunde og katte baseret på størrelse, alder, livsstil, race og for at tilgodese særlige behov. For at gøre dette, har vi oparbejdet stor viden om hunde og katte - viden som kun kan erhverves via omfattende forskning, videnskabelige undersøgelser og løbende dialog med professionelle fagfolk, opdrættere, dyrlæger og hunde- og katteejere. Men selv det er ikke nok.

For at skabe denne unikke ernæring, som gør en forskel for katte og hunde, fastholder vi respekten for deres grundlæggende dyriske natur og unikke ernæringsmæssige behov. Hunde og katte er på alle måder altid i centrum af alt hvad Royal Canin foretager sig.

 

 

Royalcanin.dk